Acrobati Aerial Silk

acrobati, acrobatii, acrobati evenimente, acrobati nunta, acrobatii nunta, acrobati evenimente, acrobatii evenimente, acrobatii la sol, acrobatii aeriene, acrobata, acrobate, acrobat,

 AERIAL SILK | CONTORSIONISM AERIAN

Aerial Silk Show cunoscut si sub denumirea de contorsionism aerian este o reprezentatie de acrobatie aeriana performanta in care unul sau mai multi artisti acrobati efectueaza acrobatii aeriene in timp ce sunt suspendati de o esarfa (material textil). Esarfa poate fi suspendata in doua puncte de sustinere sau intr-un singur punct, pliata pentru a realiza o bucla ca un hamac.
Acrobatii se urca pe tesatura suspendata fara utilizarea altor masuri de precautie, bazandu-se doar pe pregatirea si abilitatile lor pentru a-si pastra siguranta.
Acrobatii folosesc materialul pentru a se infasura, suspenda, arunca, balansa si spirala corpul in diferite pozitii spectaculoase de contorsionism. De asemenea acrobatii pot folosi esarfa si pentru a zbura prin aer deasupra scenei, creand astfel un efect senzational prin miscari ample si figuri acrobatice complexe.
Cu aceasta reprezentatie artistica deosebita, acrobatii de la Sensual Balance ii vor captiva si fascina in egala masura pe invitatii dumneavoastra. www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare