Animatori Picioroange

acrobati, acrobatii, acrobati evenimente, acrobati nunta, acrobatii nunta, acrobati evenimente, acrobatii evenimente, acrobatii la sol, acrobatii aeriene, acrobata, acrobate, acrobat,

 STILT WALKERS

Dispunand de abilitati deosebite de echilibristica si coordonare motorie, Stilt Walkers animatorii pe picioroange) sunt bine-cunoscuti in intreaga lume pentru efectul absolut extraordinar pe care il au atunci cand isi fac aparitia la un eveniment.
Ajungand chiar si pana la 3 metri inaltime, animatorii pe picioroange Sensual Balance sunt o alegere perfecta atunci cand va doriti ca la evenimentul pe care il organizati sa includeti unul sau mai multe personaje, care sa uimeasca si sa bine-dispuna invitatii.
Costumele tematice, tinutele exuberante si aparitia spectaculoasa a animatorilor pe piciorange vor avea cu siguranta un impact senzational asupra celor prezenti. Fie ca doriti sa oferiti invitatilor o primire calduroasa la evenimentul pe care il organizati sau pur si simplu doriti sa le oferiti o supriza de proportii la o petrecere de copii, un botez, o petrecere privata sau corporate, alegerea animatorilor Sensual Balance se va dovedi a fi una extrem de inspirata.
www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare