Acrobati Cerc

acrobati, acrobatii, acrobati evenimente, acrobati nunta, acrobatii nunta, acrobati evenimente, acrobatii evenimente, acrobatii la sol, acrobatii aeriene, acrobata, acrobate, acrobat,

 AERIAL HOOP

Aerial Hoop cunoscut si sub numele de Aerial Lyra este un show complex de acrobatie aeriana cu un aparat circular de otel, suspendat de tavan. Cercul se poate invarti, legana sau poate fi static.
Majoritatea cercurilor aeriene se conecteaza la echipament, fie intr-un punct (configuratie cu un singur tab), fie la doua puncte (configuratie cu tab dublu). De numarul punctelor de conectare a cercului aerian va depinde modul in care acesta va fi folosit, efectul acrobatic dorit, precum si nivelul de confort al acrobatului. Cercurile cu conectare dubla, suspendate in doua puncte, la distanta egala, nu se vor invarti, insa vor crea un efect de balansare a cercului asemanatoare cu cea a trapezului. Cercurile suspendate intr-un singur punct se rotesc intr-un plan cu mai multe axe, creand efectul de leagan, pendul sau zbor circular.
In aceasta reprezentatie artistica acrobatii utilizeaza cercul ca punct de reper central pentru a realiza o coregrafie spectaculoasa cu figuri acrobatice complexe.
www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare